pondělí 2. ledna 2017

NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ

Zdravím! 


Když jsem se dneska prodírala ve fitku těmi davy (dvě borky se dokonce pohádaly o jeden stroj), říkala jsem si, že by možná bylo fajn napsat článek o novoročních předsevzetích.


Existují takové dvě (ok, možná tři) základní skupiny : 

  1. SKUPINA - OD NOVÉHO ROKU FAKT ZAČNU!
  2. SKUPINA - NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ? HRABE TI?
+ 3. skupina - je mi to srdečně ukradené... 

Můj názor na novoroční předsevzetí není negativní, a pokud to člověk myslí vážně, tak bych řekla spíše pozitivní. 
Pokud chcete začít cvičit, jíst zdravě, aaaa tak dále, a nechcete, aby na vás kamarádi v půlce července blbě dotírali, je nový rok úžasná možnost. Ne fakt:D Pokud se chcete změnit, nebo vlastně změnit cokoliv ve vašem životě a blíží se nový rok, máte slušnou šanci, že se v očích přátel neproměníte v absolutního pošuka. 
Já sama si dávám taková drobná předsevzetí (na které bych mohla napsat další článek?), u kterých si jsem jistá, že je opravdu dodržím. Ono totiž nestačí jen počáteční zapálení, ale chce to spíše trpělivost. 

Jak už je zmíněno o pár řádků hore, dneska byl ve fitku snad každý druhý občan našeho malého městečka, lidé se hádali o stroje a my, kteří jsme věrnými zákazníky, jsme si mohli jít pobrečet na záchod (který byl beztak taky obsazený). Ale jak už to tak chodí, po dvou měsících už bude zase klid. Jakto? Lidé prostě jednoduše nevydrží a jejich komfortní zóna je opět a znova vláká do její pasti.(Tak nebuďte jak oni a překonejte se :* )


  Chce to 30dní, aby určitá činnost přestala být pro vás úplně odporná. 


Proč právě nový rok? 


Tak to opravdu netuším. Což je jako kdyby druhá část toho mého názoru. Pokud jste se odhodlali k nějaké změně, ta vám srdečně gratuluji, ale nemusíte čekat až do nového roku. Čas je totiž velmi subjektivní. Vemte si to takto. Je rok 2016-20.00 a najednou je půlnoc a rok 2017. Lidé si něco přejí, stanoví si své cíle a jsou odhodlaní skočit do všeho na 200%. Časový rozdíl? Čtyři hodiny... 
Není potřeba čekat na něco velkého, protože se změnami je nejlepší začít ihned. 
Což je samozřejmě můj osobní názor.

 

Pokud jste vy ve skupině, která si stanoví svá předsevzetí, tak vám přeji, abyste u nich vydrželi. Přeji vám, abyste měli trpělivost, protože právě ona růže přináší. Pokud neuvidíte výsledky po týdnu, neděste se, chce to čas:) Aaaa... času máme plno:) 

Vše nejlepší a úžasný rok 2017 :*
Kačenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Subscribe

Flickr